1 december 2021

 auto rijschool  

Als jij een eigen auto rijschool hebt dan is het belangrijk om deze goed te verzekeren. Zo zal je waarschijnlijk een eigen lesauto hebben, een gebouw, een inventaris en goederen en nog meer. Door een autorijschool verzekering af te sluiten kun jij je goed beschermen tegen al deze dingen. Maar ook op het moment dat mocht er helaas een keer een ongeval plaatsvinden, dan ben jij hier tegen goed verzekerd. Bij auto rijschool verzekering.nl kun je kiezen uit een groot aanbod van verschillende verzekeringen. Zo kun jij je specifiek laten verzekeren voor 1 product, maar uiteraard is het ook mogelijk om verzekeringen af te sluiten voor meerdere producten tegelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van de aansprakelijkheid, eventuele bedrijfsschade en ook elektronica die je bezit? 

 Betrouwbaar  

Het bedrijf is tot stand gekomen door twee zaken partners die zelf veel ervaring hebben in de wereld van auto rijscholen. Zij ontdekten dat het soms moeilijk kan zijn om een goede autorijschool verzekering af te sluiten voor een mooi bedrag, waarbij ook de de voorwaarden duidelijk zijn en de maandelijkse dekking die je krijgt. Een autorijschool verzekering moet namelijk dit duidelijk maken aan een eigenaar van een autorijschool zodat hij of zij een goed idee heeft van de maandelijkse kosten en ook een overzicht van de kosten in het geval dat er helaas iets mocht gebeuren. 

 Veel verschillende extra’s  

Voor een autorijschool verzekering  

kun je dus het beste terecht bij autorijschoolverzekering.nl Ook kun je kiezen voor extra’s, kies bijvoorbeeld voor een extra dekking voor geld, een extra dekking voor het vervangen van sloten en nog veel meer. Op de website kun je een aanvraag / offerte indienen waardoor je een beter idee krijgt van de kosten en welk op maat gemaakt pakket het beste is voor jou. Iedere andere autorijschool verzekering heeft immers andere eisen en wensen. Zo kun je ook kiezen voor een extra hoge dekking op verschillende onderdelen zoals bijvoorbeeld het gebouw en de inventaris.