Secuur Autoverhuur

Busje huren in Bleiswijk?

Wil je een busje huren in Bleiswijk, omdat je spullen wilt vervoeren? Dan is het een optie om een grote bestelbus XXL te huren. Hiermee kun je een grote hoeveelheid spullen vervoeren. Met deze grote bestelbus weet jij zeker dat je al je spullen in een keer kunt vervoeren. Voor een echt grote verhuizing is het een mogelijkheid om een bakwagen of verhuisbus te huren.

Busje huren in Bleiswijk

Waar kun je een busje huren in Bleiswijk?

Bij Secuur Autoverhuur kunt u een busje huren in Bleiswijk. Dit kan zelfs zonder creditcard. Je kunt het bedrag dus gewoon pinnen. De grote bestelbus heeft een laadruimte met een lengte van 375 cm, een hoogte van 190 cm en een breedte van 170 cm. Genoeg ruimte dus voor al jouw spullen. Voor het besturen van de bus heb je alleen een autorijbewijs nodig.

Bus

Hoe zit het met de verzekering?

Natuurlijk is deze grote huurbus via ons verhuurbedrijf verzekerd. De verzekering is standaard inbegrepen in de huurprijs. Je huurt bij ons een bus tegen een scherpe prijs, met een verzekering en een ANWB Europa dekking. Deze dekking biedt ook pechhulp met vervangend vervoer. De huurdag is gelijk aan de kalenderdag. In overleg kun je bus zelfs na openingstijd bij ons inleveren. Bovendien heb je niets te maken met verborgen kosten. Zo hoef je dus niet extra te betalen voor een steekwagen of navigatiesysteem. Ook voor gebruik in het buitenland rekenen wij geen extra kosten.

Wat als je zelf geen rijbewijs hebt?

Ook als je zelf geen rijbewijs hebt, kun je bij ons een bus huren. Wij bieden je dan een passende oplossing. Dit geldt ook voor mensen die niet durven rijden in een bestelbus of een verhuiswagen. In deze gevallen zorgen wij gewoon voor een ervaren chauffeur. De huurbus is onbestickerd, zodat je deze anoniem kunt inzetten en niet de aandacht trekt van de buren.

Geef een reactie