deuk in auto herstellen

Deuk in auto herstellen

Behalve de bumpers zijn ook de zijkanten van je auto zijn erg kwetsbaar voor het ontstaan van deuken. Dat gebeurt niet zo snel doordat er met een andere auto tegenaan is gereden, maar vooral doordat er met voorwerpen tegen de auto wordt gebotst, zoals een fiets, een stuk bouwmateriaal of een zwaar stuk bagage. Meestal is ook de lak beschadigd. Je moet snel zo’n deuk in auto herstellen om te voorkomen dat er roestvorming gaat optreden. Als dat gebeurt is de schade veel groter. Voor dit soort deuk in auto herstellen ga je naar AAS Dagherstel.

deuk in auto herstellen

In één dag een deuk in auto herstellen

AAS Dagherstel is een netwerk van zo’n 88 herstelbedrijven, die allemaal op dezelfde manier werken om kleine schades aan auto’s te repareren. Er wordt gewerkt met een landelijke website. Daar kan de schade in een menukaart worden geselecteerd en heb je de mogelijkheid om een afspraak te maken bij een vestiging bij jou in de buurt. Om een afspraak te maken voor een deuk in auto herstellen geef je aan waar de deuk zit en hoe groot hij is. Een kleine deuk in de zijkant van de auto mag niet groter zijn dan 10 centimeter. Deuken op de motorkap en kofferbak vallen niet onder deze schades.

Een deuk in auto herstellen met spotrepair

Spotrepair betekent dat alleen de beschadigde plek hoeft te worden behandeld. Bij een deuk in auto herstellen in een deur hoeft dus niet de hele deur te worden overgespoten. Bij spotrepair wordt eerst de deuk met speciaal gereedschap weer naar buiten geduwd. Daarna wordt de lakschade hersteld. Eerst wordt de beschadigde plek geschuurd, zodat er een goede hechting ontstaat voor de lak. Daarna wordt de beschadiging gespoten met de juiste kleur lak. Door poetsen wordt de beschadiging helemaal onzichtbaar.

Geef een reactie