Fuchsia

Deze accessoires voor je bakfiets maken je dag leuker

Het leuk uit het niets te komen, de populariteit van de bakfiets. Het ene moment reden we nog allemaal op onze stadsfiets of in de auto, het andere moment zaten alle hippe, jonge ouders op de bakfiets. En gek is het niet. De bakfiets heeft een aantal grote voordelen:

  • een bakfiets is milieuvriendelijk
  • een bakfiets helpt je zware goederen vervoeren
  • een bakfiets helpt je kinderen vervoeren
  • een bakfiets is ook elektrisch verkrijgbaar

Je bakfiets kun je zelf samenstellen. Natuurlijk kun je het frame kiezen, maar ook de afmetingen en kleur van de bak zijn geheel aan jouw keuze onderworpen. Weet je nog niet wat je wil? Online is genoeg te vinden over de mogelijkheden en waar andere mensen voor kiezen. 

Dolly-Bakfiets

Wat heb je nog meer nodig?

Als je eenmaal de perfecte bakfiets uit hebt gekozen, begint het echt leuke werk. Want heb je al nagedacht over alle leuke accessoires die je bakfiets nog mooier of praktischer maken? 

Allereerst hebben we de regenkap. Die bak is leuk, maar natuurlijk heb je er weinig aan als je spullen of kinderen de helft van het jaar natregenen. En in Nederland zal dit absoluut gebeuren. Tenzij je een regenkap voor je bakfiets koopt. Daarmee houd je alles in de bak droog en schoon. 

bankje

Bankjes

Je kunt een bankje plaatsen in een bakfiets. Dat is hartstikke handig voor de kinderen. Je kunt zelfs een tweede bankje plaatsen. Dan zitten je kinderen tegenover elkaar en kunnen ze elkaar gezelschap houden tijdens de rit.