rijden e-chopper

Het rijden op een e-chopper.

Het rijden op een e-chopper door de natuur is een geweldige ervaring. Hij is voorzien van een extra breed stuur en brede banden. Wanneer je een groepsuitje hebt, is dit een geweldige ervaring om tijdens de tocht elkaar beter te leren kennen. Je rijdt met ongeveer 25 km per uur door de natuur. Waar je de e-chopper huurt, kun je vaak uit verschillende interessante routes kiezen. Het is ook mogelijk om bij een bedrijfsuitje zelf een route uit te stippelen, waarbij meerdere opdrachten moeten worden uitgevoerd. Je kunt op afgesproken plaatsen rusten voor een versnapering of een maaltijd. Ook kun je in de route leuke dorpjes opnemen waarbij je zelf een pauze kunt inlassen en op een van de leuke terrasjes gaan zitten.

De Veluwe gaan verkennen.

Als je op de Veluwe een verblijfplaats hebt, kun je met je gezin per persoon een e-chopper huren. Je kunt onbevangen door de Veluwe rijden en meerdere dorpjes aandoen en genieten van de leuke cafés die je onderweg tegenkomt. Wanneer je geen kinderen hebt, is dit een bijzonder leuk tijdverdrijf om bezienswaardigheden, in de omgeving waar je bent, te gaan bezichtigen. Je maakt tijdens de rit op een avontuurlijke en vooral ook milieuvriendelijke manier kennis van het prachtige landschap waar je doorrijdt. Door de brede banden voel je de eventuele kuilen in de weg praktisch niet. Voor het rijden op een e-chopper moet je minimaal 16 jaar zijn. Ook moet je een rijbewijs of brommercertificaat hebben.

rijden e-chopper

Het rijden in de natuur.

Door het rijden van een e-chopper kun je over mooie dijken en kronkelende sluiproutes rijden. Door de brede banden van de e-shopper en het brede stuur zit je comfortabel. Het is een unieke activiteit om samen of in groepsverband bezig te zijn. Huur de e-chopper bij een erkend bedrijf, zodat je veilig kunt rijden door de natuur. Het is een geweldige ervaring om er met een e-chopper op uit te trekken.