KSZ Transport

Koeltransport nu beschikbaar!

Bent jij altijd al geïnteresseerd geweest in het proces wat er in de koeltransport afspeelt zoals het ophalen en vervoeren ervan? Of wil jij gewoon is een keer iets hiervan af komen te weten omdat je het wel leuk vindt? Dan is dit zeker wat voor jou! Bepaalde spullen of middelen die vervoerd worden hebben speciale temperaturen nodig om goed te blijven en dat doen ze dus met dit soort koeltransport ook. De vrachtwagen kan tot dertig graden onder 0 celsius gezet worden zodat je dus goederen kan vervoeren die koud moeten blijven en ook kan je hem naar dertig graden boven 0 celsius zetten zodat je ook andere goederen mee kan nemen. Zo kan dus altijd iets vervoerd worden op de juiste temperatuur en kan je dus altijd vervoeren. De vrachtwagens zijn uitgerust met innovatieve technologie en dat is ook een heel erg groot pluspunt voor jou. Je kan dan de voortgang bekijken. 

Goederenvervoer

Vaak zijn het goederen die vervoerd worden in de kou die snel bederven en dat voorkomen ze dus met die speciale kou. De laadruimte kan zelfs opgedeeld worden in verschillende delen met dus ook verschillende temperaturen, dat ligt eraan welke goederen vervoerd moeten worden en zo kan je dus meer in 1x meenemen wat er ha dig is. Om internationaal te mogen vervoeren moet je de vrachtwagen ATP keuren of hij moet dat al zijn. Het maakt niet uit of het over de weg, door de lucht, over het water of onder de grond is, bij alles van deze opties moet het internationaal gekeurd worden. 

HACCP systeem

Mocht jij levensmiddelen willen vervoeren dan komt de HACCP, dat is een controlesysteem die de gehele reis zal gaan gelden met erg strenge en bepaalde regels waar je je aan moet gaan houden. 

Geef een reactie