opslagcontainers

Opslagcontainers voor op de bouwplaats of in de tuin

Heb je opslagcontainers nodig? Dan is Gebr Vermeer Transport de oplossing voor jou. Ze hebben een hele ruime collectie aan verschillende opslagcontainers waar je uit kunt kiezen. Gebruik je op de bouwplaats onderdelen die veel geld waard zijn en misschien gestolen kunnen worden? Deze kan je na een dag werken in de opslagcontainer stoppen eveneens als de spullen die of niet goed tegen veranderend weer kunnen of tegen water. Zo houd je alles zoals het hoort te zijn zonder enig risico te nemen. 

opslagcontainers

De website van Gebr Vermeer Transport

De website van het bedrijf ziet er erg goed uit. Hij werkt snel en je ziet meteen dat ze erg professioneel werken. Dit zorgt er als bezoeker voor dat je vertrouwen krijgt omdat ze expertise uitstralen. Verder hebben ze op de website natuurlijk al hun diensten op een rijtje gezet. Bij iedere dienst staat een stukje tekst en een aantal foto’s die de tekst verduidelijken. Zo weet je meteen wat deze dienst inhoudt en wat je kan verwachten van het bedrijf. Verder kan je via de website ook heel eenvoudig je vragen achterlaten. Bijna bij iedere dienst staat er wel een contactformulier waar je met al jouw vragen terecht kunt.

opslagcontainers

De klantenservice

Als je een contactformulier invult wordt deze zo snel en goed mogelijk beantwoord met een deskundig antwoordt. Dit alles kan ook telefonisch. Zo heb je meteen het antwoordt op je vraag.